ALMANYA'da bulunan Elazığ Belediye Başkanı AK Partili Mücahit Yanılmaz, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından, Belediye olarak İsrail mallarını boykot etme kararı aldıklarını duyurdu.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bugünden itibaren Elazığ Belediyesi’ne bağlı kurum ve kuruluşlarda İsrail ürünlerinin boykot edileceğini, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki sayfasından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Yanılmaz, "Bundan sonra Elazığ Belediyesi ile bağlı kurum ve kuruluşları, bebek katili terörist İsrail ile 1 kuruşluk alışveriş yapmayacaktır. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz" yazısını paylaştı.
Gazze’de yaşanan katliamın fotoğraflarını da paylaşan Yanılmaz, "Gazze’de sivil halkı, bebekleri ve kadınları ayırt etmeden vuran katil İsrail’in mallarını boykot etmeye devam ediyoruz. Tekraren hatırlatmak için ayrıntılı olarak İsrail’in '729' barkodlu tüm ürünlerini paylaşıyoruz" diyerek, İsrail barkodlu tüm markaları sosyal paylaşım sitesinden ilan etti.

FOTOĞRAFLI