ELAZIĞ Belediye Başkanı Ak Partili Süleyman Selmanoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı oldu. Yaklaşık 3 bin kişiyle başvuru yapan Selmanoğlu, izdihamda nedeniyle ezilme tehlikesi geçirirken, fenalaşan bir yerel tv kameramanı da hastanede tedaviye alındı.
Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, adaylık başvurusunu yapmak için yaklaşık 3 bin kişi ile Ak Parti il binası önüne geldi. Burada bir süre omuzlara alınıp taşınan Selmanoğlu, zaman zaman yaşanan izdihamda ezilme tehlikesi yaşadı. 'Dünyada Erdoğan, Elazığ’da Süleyman', Büyük başkan, muhteşem Süleyman' sloganları arasında konuşan Başkan Selmanoğlu, "Ben sizin ayağınızın turabıyım. Ben size hiçbir şey yapmadım. Rabbim beni sizlere sevdirdi. Ben birçok kıymetli ağabeyimle görüştüm, sizleri yormadan sizlere haber vermeden gelip burada kaydımı yaptıracaktım. Ama bu güzel insanlar birlik ve beraberliği kurdular. Burada kendilerine yakışır bir şekilde muhteşem bir karşılama yaptılar. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel partide olmak, onun neferi olmak, onun hizmet kervanında bir nebze de olsa hizmet etmek bizim için onurdur, şereftir. O büyük ustanın izinde inşallah yürümeye gayret edeceğiz" dedi.
Bu arada yaşanan izdiham sırasında yerel televizyon kameramanı Ahmet Bilgin fenalaştı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Bilgin, hastaneye kaldırıldı. Bilgin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, konuşması bittikten sonra Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı'ya belediye başkanlığı adaylık müracaatını yaptı ve buradan ayrıldı.