ÇARŞI’NIN YARATICI FİKİRLERİNİ ÖNDER EDİNİN

Gayrettepe Point Otel’de seçim projelerini açıklayan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, daha sonra Beşiktaş Fulya mahallesinde vatandaşlara seslendi. Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve CHP milletvekili Süleyman Çelebi ile halkı selamladı. Yağmura rağmen Sarıgül’ü dinleyen vatandaşlara mahalle sakinleri de balkonlardan ve camlardan el sallayarak destek verdi.

Beşiktaş’ın Çarşı grubunu örnek gösteren Sarıgül, “Çarşı’nın göstermiş olduğu demokratik dayanışmayı gösterin. Çarşı bağımsızlık demokrasi, özgürlük adına tarih yazdı. Çarşının yaratıcı fikirlerini kendinize önder edinin” dedi. Seçimler sırasında sandıklara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Sarıgül, “Beşiktaş olarak Esenlerdeki sandıklara sahip çıkmanızı rica ediyorum. Beşiktaş’taki bilinçli yurttaşlarımız demokrasi adına sandıklara sahip çıkacaklar. Elinizi kolay yerlere değil, zor yerlere götürün. Bağcılar, Esenler, Sancaktepe, Arnavutköy, Sultanbeyli’deki sandıklara sahip çıkacağınıza inanıyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Sarıgül’e ‘ayakkabı kutusu’ takdim edildi. Kutunun içinden beyaz güvercinler çıktı. Sarıgül, güvercinleri gökyüzüne salmak istese de evcilleştirilmiş güvercin uzun süre Sarıgül’ün elinden ayrılmadı. Daha sonra seçim otobüsüyle halkı selamlayan Sarıgül, yine seçim projelerini açıklamak üzere Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’ne geçti.

(FOTOĞRAF)

Ezgi ÇAPA/İSTANBUL, ()