DÜZCE'de, 'Kaskınız ve aklınız başınızda olsun' sloganıyla motosiklet sürücülerine kask dağıtılarak, kurallara uymaları istenildi.
Düzce Emniyet Müdürlüğü ve Düzce Jandarma Komutanlığı motosiklet sürücülerine kask dağıttı. 'Kaskınız ve aklınız başınızda olsun' sloganıyla Anıtpark meydanı önünde yapılan uygulama sırasında Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça ve Düzce Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz kaskı bulunmayan motosiklet sürücülerine kask dağıtarak, broşür vererek, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istediler. Bugün yapılan uygulama sırasında 30 tane kask dağıtılırken, önümüzdeki günlerde yapılacak uygulamalarla toplam 200 kask dağıtılacağı bildirildi.
Vali Su, trafik kurallarına uymanın hayati önem taşıdığını belirterek, "Kask kullanılması çok önemli. Güvenli seyir için bisiklet ve motosiklet sürücülerinin mutlaka kask takmaları gerekmektedir. Kask takmadan trafiğe çıkmamaları gerektiğini hiçbir zaman unutmamalılar. Bu amaçla örnek olsun diye vatandaşlarımıza kask dağıtacağız" dedi.

(FOTOĞRAFLI)