DÜNYA Snowboard Günü, (8. World Snowboard Day - WSD) Türkiye'de 4. kez düzenleniyor. Geçtiğimiz yıllarda WSD'nin en iyi video ödülü dahil pek çok dalda ödül kazanan ve gerçekleştirdiği organizasyonlarla fark yaratan etkinlik, 22 Aralık Pazar günü Uludağ'da gerçekleşecek.

Etkinliği sahiplenen snowboardcu genç grup Raccoon Riders, Raccoon Bag etkinliği ile World Snowboard Day'e dahil olarak isminden bahsettirmişti. Bu yıl, Türkiye'de yine bir ilke imza atan Raccoon Riders, snowboard yapanlar için eğlenceli bir yarışmayı organize etti.

Raccoon Riders 8. World Snowboard Day'de katılımcılara sansasyonel bir etkinlik sunuyor. Geçen sezon Big Air Bag ile dünya çapında adından bahsettirmiş olan Raccoon Riders, bu yılda inanılmaz keyifli bir yarışmaya imza atıyor.

Başlangıçta yarışma numarası edinmiş olan yarışmacılar, hassas ölçüye sahip çıtalar üzerinden sırayla atlayacaklar. Çıtayı devirmeden başarıyla atlayan yarışmacılar, bir sonraki tur arttırılmış olan yükseklikte şanslarını tekrar deneyecekler. Kazanan ilk üç ise bütün rakiplerini elemeyi başararak en yüksek zıplama santimini gerçekleştiren yarışmacılar olacak.

Yarışmanın birincisine Bataleon Gulli Edition Snowboard ve Rome Snowboard Çantası, ikinciye 686 Mont ve TSG Bilek Koruma, üçüncüye ise Dragon Goggles , TSG Kask hediye edilecek. Yarışmanın dışında belirlenmiş olan özel jürinin seçeceği en iyi giyinen ve dağ modası yaratan kişiler, HOD TRAVEL' dan muhteşem hediyeler kazanacak.

HOD TRAVEL'ın ödül sponsoru olarak yer aldığı etkinlik, 22 Aralık'ta Uludağ Beceren Cafe'de gerçekleşecek. After party ile eğlenceyi bir adım daha yukarı taşınarak 8. World Snowboard Day coşkuyla Uludağ'da kutlanacak. Partiye girişin ücretsiz olduğu etkinlik herkese açık olarak gerçekleşecek. (MV)