Özgür ÖZTÜRK / ANTALYA, () - ANTALYA'nın Muratpaşa İlçesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı DSP'li Süleyman Evcilmen, bir süredir hastanede tedavi gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun amcası Arslan Karabulut'u ziyaret etti.
Bir süredir Konyaaltı İlçesi'ndeki Özel Olimpos Hastanesi'nde tedavide tutulan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun amcası 75 yaşındaki Arslan Karabulut'u ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Arslan Karabulut ile sohbet eden Süleyman Evcilmen şöyle dedi:
"Arslan amcayı çok eskiden beri tanıyorum. Her zaman kendisiyle bir ağabeyim olarak özel sohbetler yapmış, onun siyasi birikiminden yararlanmış, o dönemin anılarını defalarca paylaşmış bir insanım. Sık sık Arslan ağabeyin evine de gider orada da bu sohbetleri tekrarlardık. İnşallah sağlığına kavuşacak ve yine bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Tek dileğim onun yeniden sağlığına kavuşmasıdır."
'KAÇ OYUM VARSA HEPSİ SENİN'
Arslan Karabulut da Evcilmen'i çok sevdiğini vurgularken, "Başkanım seni çok seviyoruz. İnşallah bir daha kazanırsın. Kaç oyum varsa 50 mi, 60 mı, 100 mü hepsi senin olacak. Bütün gücümüzle size çalışacağız. Allah yardımcınız olsun. Elimizden gelen gayreti göstereceğimize şeref sözü veriyorum" diye konuştu.
Kısa süren ziyaretin ardından Evcilmen hastaneden ayrıldı.
'KILIÇDAROĞLU SIK SIK ARIYOR'
Sonrasında babasının hastalığıyla ilgili bilgi veren Bülent Uğur Karabulut, yaşlılığın getirdiği kalp, akciğer yetmezliği ve KOAH rahatsızlığı nedeniyle 14 gündür tedavinin sürdüğünü anlattı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da sık sık telefonla amcasının sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ve seçim sonrası kendisini ziyaret edeceğini aktaran Karabulut, 30 Mart seçimlerinde Büyükşehir'de CHP'li Mustafa Akaydın'ı, Muratpaşa'da ise DSP'li Süleyman Evcilmen'i destekleyeceklerini açıkladı. Karabulut, CHP'nin Süleyman Evcilmen'i tekrar aday göstermemesini ise eleştirdi.
ÖÖ(SU/COŞ) (FOTOĞRAFLI)