Doğuş Esat BERME/ MARMARİS,(Muğla),() - MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nin Demokrat Partili (DP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan’ın final mitingi sonrasında sahne olan pop müziğin sevilen seslerinden Hande Yener, hayranlarını coşturdu.
DP’li belediye başkan adayı Mustafa Karacan, seçimler öncesindeki son mitingini Atatürk Meydanı’nda yaptı. Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte sahneye çıkan Karacan, Marmaris’in 10 yıldır hak ettiği değeri alamadığını söyledi. Karacan, "10 yıl önce ikinci lige kadar çıkan futbol takımımız, bugün ligden çekilmiş, can çekişmektedir. Kültür ve sanat anlamında hiçbir etkinlik Marmaris’e uğramamaktadır. Turizm ve ticaret hayatı neredeyse tamamen bitmiştir. Biz bu ekiple sizlerin oyuna bugün son kez talip olduğumuzu söylemek için buradayız. Ben ve ekip arkadaşlarım Marmaris’i eski güzel günlerine getirmek hatta daha da ileriye taşımak için göreve talibiz” dedi.
Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı mitingin ikinci bölümünde ise pop müziğin sevilen seslerinden Hande Yener sahne aldı. Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan Yener, sevilen şarkılarını mitinge katılanlar için seslendirdi. Konser sırasında başlayan yağmura rağmen, "Şeker değiliz, erimeyiz" diyen ünlü popçu, konserine devam etti. Bu davranışıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha kazanan Yener, şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansı ve kostümleriyle de dikkati çekti. Yener, bazı şarkılarını hayranlarıyla söyledi.

DEB (İÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)