SİVAS'ta faaliyet gösteren Dosteli Derneği, hayırsever iş adamı Cemalettin Şahin'in destekleriyle yaklaşık bin aileye giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.
Dosteli Derneği Başkanı Hüseyin Akpolad ve dernek üyeleri ile hayırsever iş adamı Cemalettin Şahin, kentteki bir giyim mağazasında yaklaşık bin aileye 100'er liralık alışveriş çeki dağıttı. Dağıtılan bu çeklerden alan ihtiyaç sahibi aileler, mağazadan ayakkabı ve kıyafet aldı. Yeni ayakkabıları, Hüseyin Akpolad ve Cemalettin Şahin tarafından giydirilen çocukların oldukça mutlu olduğu görüldü. Yeni ayakkabı alan çocukların yırtık ayakkabılarını ellerinde taşıdıkları görüldü.
Hayırsever Cemalettin Şahin, "Her senenin belli dönemlerinde Dosteli Derneği ile birlikte hareket ederek bu vatandaşlarımızla ilgileniyoruz. Onların dualarını almak için uğraşıyoruz. Onların yüzlerindeki tebessüm bizleri mutlu ediyor. İnşallah yaptığımız işler amacına ulaşır" dedi. Dernek Başkanı Akpolad ise, ailelerin burada bayramlık elbiselerini aldıklarını ifade ederek işadamı Şahin'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI