DOĞUŞ Holding CEO'su Hüsnü Akhan ve Doğuş Marinalar Grubu Koordinatörü Ali Bezirgan, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon, bir süre misafirleriyle sohbet ederken, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında konuklarına bilgi verdi.
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Hüsnü Akhan ve Doğuş Marinalar Grubu Koordinatörü Ali Bezirgan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u, makamında ziyaret etti. Doğuş Holding yetkilileri ziyarette Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğindeki etkinliklerle ilgili başkanla sohbet etti. Doğuş Holding CEO'su Akhan, şöyle konuştu:
"Bu yıl etkinlik takvimimizdeki programları rutin olarak devam edecek fakat önümüzdeki yıl bu sahnede çok büyük organizasyonların yapılması doğrultusunda adımlar atacağız."
Başkan Kocadon, "Bodrum'a verdiğiniz katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Düzenlenen etkinlikler, Bodrum'a daha çok yerli ve yabancı turist gelmesi açısından etkili olacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI