MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde geçen Mart ayında ortadan kaybolan ve annesinin bile daha sonra İstanbul'a gidip beyin ameliyatı olduğunu öğrendiği Dr. Sezgin Gökmen, iki aydır bulunduğu yoğun bakım ünitesinden doğum gününde çıkartılarak servise alındı. Aynı zamanda Finlandiya Fahri Konsolosu olan Gökmen, 51'nci yaşını yakınları ve sağlık ekibiyle pasta keserek kutladı.
Bodrum'da yaşayan Dr. Sezgin Gökmen, geçen Mart ayının ortalarında ailesinden ve arkadaşlarından kimseye haber vermeden İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gidip, beyin tümörü ameliyatı oldu. Durumdan habersiz olan ailesi polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Kendisini merak eden yakınları ve arkadaşları, sosyal paylaşım siteleri ve gidebileceği yerlerde Bodrum Bisiklet Derneği üyesi olan Gökmen'i aramaya başladı. Ancak, geçen 2 Nisan'da bir doktor arkadaşının ailesini arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunmasıyla Gökmen'in ameliyat olduğunu ve yoğun bakımda olduğunu öğrenen ailesi hemen İstanbul'a hareket etti. İki aydır yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam savaşını kazanan Dr. Gökmen, dün doğum gününde servisteki bir odaya alındı. Gökmen'i odada annesi Ressam Aysel Gökmen ve kız kardeşi Sevil Orcan karşıladı. Gökmen, ailesi ile doktor ve hemşirelerle doğum günü pastasını kesip, 51 yaşını kutladı.
Oğlunun sağlığına kavuşmasının sevincini yaşayan Aysel Gökmen, "Sezgin çok iyi kalpli bir çocuk. Beyninin arka tarafında büyük bir tümör tespit edilince kimse üzülmesin diye, hiçbir şey söylemeden gidip ameliyat masasına yatmış. Sevenleri olarak, bizler öğrenince büyük şok yaşadık. Şu anda sağlık durumu çok iyi yoğun bakımdan çıkardık, konuşuyor gazete okuyor. Allah'ım oğlumu bana bağışladı" dedi.

YA(İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)