BİLECİK'te dün intihar eden 24 yaşındaki polis memuru Tufan Kuvan, memleketi Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bilecik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde 10 aydır görev yapan polis memuru Tufan Kuvan, doğum gününde beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Kuvan'ın intiharından önce, 'Bu meslek beni delirtti. Canım annem, benim için üzülme' diye not bıraktığı ortaya çıktı.  
Bekar olan Tufan Kuvan'ın Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi memleketi Ordu'ya getirildi. Bugün Orta Cami'de öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, Tufan Kuvan'ın meslektaşları, babası 54 yaşındaki Eyüp Kuvan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözü yaşlı baba Eyüp Kuvan tabut önünde saf tutarken, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Tufan Kuvan'ın cenazesi daha sonra cenaze aracıyla polis eskortu eşliğinde Eyüplü Mahallesi'ne götürülerek burada aile kabristanlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI