Star yazarından dikkat çeken satırlar: FETÖ'den temizlenmeyen parti tarihin çöp tenekesine gidecek

Hükümete yakın Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, bugünkü yazısında siyasetin FETÖ’den arındırılmasının birinci hedef olduğunu yazdı.

Zentürk, siyasi partileri de uyararak “Bunu yapmayan, yapamayan parti, tarihin çöp tenekesine gidecektir, adı ne olursa olsun…” dedi.  

“İÇİMİZDEKİ İHANETİ TEMİZLEYİP, YOLA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR”

Ardan Zentürk yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Siyasete FETÖMETRE şarttır…

Testi kırılmadan uyardık: Millet, FETÖ ile mücadelenin TSK, İçişleri ve Adalet Bakanlıkları ile sınırlı kaldığına, özellikle siyasetin (hangi parti olursa olsun) FETÖ’den temizlenmediğine, sivil bürokrasinin de ihanet zamanını bekleyen, güvenilmez kriptolarla dolu olduğuna inanıyor. Bu güçlü bir duruş, yarının siyasetini de bu duruş belirleyecek.

Görülüyor ki, belirliyor. Siyasetin FETÖ’den arındırılması birinci hedeftir. Bunu yapmayan, yapamayan parti, tarihin çöp tenekesine gidecektir, adı ne olursa olsun…

Bir şehit eşi ve anası olarak Nihal Olçok’un çığlığında sembolleşen milletin asil duruşunu görmek zorundasınız.

Bir devlet, düşmanıyla iç içe yaşayamaz!.. Hukuk, ihanetin savunma mevzii olamaz!..

Doğu Akdeniz’de, İsrail-Mısır-Yunanistan askeri ittifakının kurulduğu, Amerikan deniz tatbikatında Türk donanmasının düşman donanma gösterildiği, Fırat’ın doğusunda İsrail’in uzantısı bir devletin kuruluş çalışmalarının sürdüğü dönemde bu, çok fazla patinaj…

İçimizdeki ihaneti temizleyip, yola devam etmemiz gerekiyor.”