"ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN"
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ünye ve Fatsa ilçeleri ardından karayolu ile Ordu kent merkezine geldi. Burada Vali Kenan Çiftçiyi makamında ziyaret eden Prof.Dr.Görmez, kent hakkında bilgi aldı. Prof.Dr.Mehmet Görmez, "Bugün Ordu’da sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ünye ve Fatsa’da arkadaşlarımızla bir araya gelme imkanı bulduk. Çok güzel bir Kuran Kursumuzun açılışını yapacağız. Din gönüllüsü arkadaşlarımızla bir araya gelip bir muhasebesini yapacağız" dedi.
Başkan Prof. Dr. Görmez, Vali Çiftçi'ye 'İslam Ansiklopedisi' hediye ederken, Vali Çiftçi de kendisine Ordu'nun simgesi oksijen logolu vazo hediye etti. Valilik çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Görmez, İstanbul’da Marmaray açılışı esnasında duaya eşlik eden Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin de el açarak dua etmesini değerlendirerek, "Bütün herkes onu izledi. Allah bütün dualarını kabul etsin" diye konuştu.
Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Bölge Yatılı Hafızlık Kuran Kursu hizmet binası açılış törenine geçti.

Nedim KOVAN/ORDU, ()-