DİYANET İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde İsmailankaravi Camisi'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Görmez, "Ramazan'ın milletimize, islam alemine barış ve huzur getirmesini, Musul'a, Kerkük'e, Halep'e, Şam'a adelet ve özgürlük, insaf, şevkat, merhamet getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum" dedi.
Gölbaşı'nın Kızılcaşar Mahallesi'nde Altunkent Sitesi'nde yapımı tamamlanan İsmailankaravi Camisi'nin açılışını Diyanet İşları Başkanı Mehmet Görmez yaptı. Ankara Altıngülkent Dini Tesis Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nce yaptırılan İsmailankaravi Camisi'nin açılış törenine Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, milletvekilleri, Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve çok sayıda davetli katıldı. İsmailankaravi Camisi'nin açılışında bir konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, şunları söyledi:
"Ramazan'ın milletimize, islam alemine barış ve huzur getirmesini, Musul'a, Kerkük'e, Halep'e, Şam'a adelet ve özgürlük, insaf, şevkat, merhamet getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu caminin yapımında emeği geçen herkezin ustasından hayırseverine kadar teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum" dedi. Başkan Görmez'in konuşmasının ardından caminin açılış kurdelesi kesildi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, daha sonra camide ilk cuma namazını kıldırdı. Kılınan namazın ardından cami bahçesinde yemek ikram edildi.

FOTOĞRAFLI