UĞUR Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 17 Haziran-12 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlediği otomobil kampanyasının talihlisi noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Aldığı derin dondurucuyla çekilişe katılan ve 40 bin kişi arasında otomobil kazanan güvenlik görevlisi 42 yaşındaki Mustafa İşbilen, İstanbul’dan gelerek aracı teslim aldı.
Düzenlediği çekilişlerle otomobil ve yazlık ev gibi hediyeler veren Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bu yıl da bir kişiyi daha spor otomobil hayaline kavuşturdu. Yapılan çekilişte ayrıca 5 Mondial marka elektrikli motosiklet, 5 Uğur UCF 150 SSL derin dondurucu, 10 Mondial marka bisiklet ve 10 Uğur marka sebil dağıtıldı.
“UĞURLA İKİ KEZ KAZANDIM”
Uğur derin dondurucu alarak iki kez kazandığını söyleyen İstanbul’da bir belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan Mustafa İşbilen, “Haziran ayında kayınvalidem Safiye Gözel’e Bayrampaşa şubesinden bir derin dondurucu aldım. Daha sonra evde televizyon izlerken geçen altyazıda her 500 TL’lik alışverişe çekiliş kuponu verildiğini öğrendim ve hemen alışveriş yaptığım bayiyi aradım. Çünkü, bana çekiliş bileti vermemişlerdi. Bayi daha sonra çekiliş biletini bana kargo ile yolladı. Doğrusunu söylemek gerekirse bana çıkacağını tahmin bile etmiyordum. Çekilişi takip etmeye başladım ve sonuçlar açıklanınca gazete alıp inceledim. Benim biletime isabet ettiğini görünce gazeteyi havaya fırlatıp, “Yaşasın kazandım' diye bağırdım. Eşim de çok şaşırdı. O da bilete bakınca kazandığımıza emin oldu. Uğur’la iki kez kazanmış oldum” dedi.
Kendisinin bir otomobili bulunduğunu belirten İşbilen, piyasa değeri 63 bin TL olan kazandığı aracı satacağını ve parayı başka bir yerde kullanacağını açıkladı. Hayatı boyunca ilk kez bir çekilişe katıldığını anlatan Mustafa İşbilen, “Bundan böyle tüm kampanyaları yakından takip edeceğim” dedi.
İşbilen’e kazandığı otomobilin anahtarını Uğur Soğutma Makinaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Takmaklı, Üretim Müdürü Osman Bezek ve Pazarlama Müdürü Fadime Bulut birlikte teslim etti.
“SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK”
60 yıl önce dondurma makinesi üretimi olarak sektöre girdiklerini anlatan Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Takmaklı, bu sektörde bir marka olduklarını belirterek, “Şu an 137 ülkeye ihracatımız var. İhracatçılar birliği verilerine göre son yıllarda en fazla ihracat yapan kuruluşlardanız. Zaman zaman bayilerimiz ve müşterilerimiz arasında böyle çekilişler düzenliyoruz. Önceki yıllarda da yine otomobil ve yazlık ev verdik. Bundan sonra da piyasanın durumuna göre kampanya ve çekilişlerimize devam edeceğiz” dedi.

MG (AÖ/AAA)(FOTOĞRAF)