ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde, Hacımusaoğlu Anaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri Van- Mustafa Necati İlkokulu'ndaki öğrenciler için yardım kampanyası düzenledi.

Okul Müdürü Aysel Özkan'ın önderliğinde 'Değerler Eğitimi' kapsamında 'yardımlaşma ve işbirliği değeri'nin öğretilmesi için 'Bin Yürek Bin Destek Projesi' adı altın yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında 945 parça çorap, atkı, bere ve eldiven, 200 parça oyuncak ve yüzlerce kırtasiye malzemesi toplandı. Toplanan malzemeler, kargoyla Van'a gönderildi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman'ın eşi öğretmen Filiz Karaman'ın başkanlığındaki 'Demre Gönül Elçileri' ise Van Gönül Elçileri'ne 2 koli yardım malzemesi gönderdi.

TÖRENLE KARGOYA TESLİM EDİLDİ

Yardım malzemeleri törenle kargoya teslim edildi. Törene, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Emniyet Müdürü Soner Yalım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Hacımsaoğlu Anaokulu Müdürü Aysel Özkan, "Daha önce Demre'de görev yapmış, şu anda Van'da görev yapan meslektaşlarımızla iletişime geçtik. Onların önerileri doğrultusunda bu kampanyayı düzenledik. Oradaki çocuklarımızı, bu kampanyayla biraz tebessüm ettirmek istedik. Buradan onlara yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Öğrencilerimize ve velilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. (FOTOĞRAFLI)