İZMİT(Kocaeli), () - İZMİT'te hafta başında, kendisine uygun vasıflarda eş adayı bulamadığını söyleyip, damatsız düğün eğlencesi ve temsili takı töreni yapan Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi coğrafya öğretmeni 38 yaşındaki Özlem Yet ortadan kayboldu. 
Yakın çevresine aradığı vasıflarda eş bulamadığından sık sık yakındığı ileri sürülen İzmit Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde coğrafya öğretmeni Özlem Yet, temsili düğün yapıp gelinlik giymeye karar verdi. Özlem Yet, bir grup arkadaşından da destek aldı. Yıllardır hep bir kır düğünü ile evlenmeyi hayal ettiği belirtilen Özlem Yet, İzmit'te Lastik-İş Sendikası’nın sosyal tesislerini kiraladı. Deniz kenarında yeşil alan üzerinde,  ikna ettiği ve bazı akrabaları, arkadaşları ile birlikte gelinlik giyerek düğün eğlencesi yaptı. 
DAMAT DIŞINDA HERŞEY VAR
Bir düğünde damat ve nikah memuru dışında olması gereken her ayrıntıyı düşünün Özlem Yet, gelinlik giyip gelin arabasına da bindi. Süslenmiş gelin arabasıyla geldi, davetlilerin oturduğu masaları dolaştı, temsili takılar takıldı. Yakınlarının anlattığına göre Özlem Yet masaları dolaşırken sık sık ağladı. 
Damatsız düğün bazı gazetelerde haber olunca Özlem Yet cep telefonunu ve sosyal paylaşım sitesi Facebook'daki adresini de kapatarak ortadan kayboldu. 

FOTOĞRAFLI