TOKAT’ın Niksar İlçesi'ne bağlı Çalça Köyü'nden ilçe merkezine dönen gelin ve damadı taşıyan otomobil kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Köylülerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından çift düğün için ilçe merkezine giderildi. 
Tokat ve ilçelerinde dün gece etkili olan kar yağışı sonrası çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Niksar’ın Günlüce köyünde yaşayan çiftçi 23 yaşındaki Eyüp Üstün, yakınları ile birlikte akşam yapılacak düğün için nişanlısı 20 yaşındaki Serap Korkmaz’ı almak üzere Çalca Köyü'ne gitti. Burada gelini alan Üstün ailesi, 6 araçlık konvoy ile akşam ilçe merkezinde yapılacak olan düğün için yola çıktı. Ancak gelin ve damadı taşıyan otomobil, kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı.
KÖYLÜLERİ ARADILAR
Bir süre bulundukları yerden kurtulmak için çaba sarf eden ancak başarılı olamayan damat Eyüp Üstün, köylülere telefon ederek yardım istedi. Çalça köyünden gelen vatandaşlar, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından genç çifti taşıyan otomobili traktör ile kurtardı. Ardından çift akşamki düğün için ilçe merkezine gitti. Damat Üstün, kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldıklarını söyleyerek, kendilerini kurtaran köylülere teşekkür etti.