AYDIN’ın Yenipazar İlçesi’nde Leyla Ceylan (21) ile hayatını birleştiren damat Lütfi Gümüş (25), arkadaşları tarafından ayva yedirildikten sonra, düğün salonuna getirilen eşeğe ters bindirildi. Kendisinden önce evlenen arkadaşlarına çeşitli şakalar yaptığını anlatan Gümüş, "Böyle bir şaka beklemiyordum. Ben de çok eziyet yapmıştım, etme bulma dünyası" dedi.
Yenipazarlı Lütfi Gümüş ile Leyla Ceylan, geçen pazar günü Yenipazar Belediye Düğün Salonu’ndaki törenle evlendi. Genç çiftin mutlu gününe damga vuran ise damadın arkadaşlarının yaptığı sürprizler oldu. Genç çiftin ilk dansının ardından damadın arkadaşları öncelikle üç ayrı paketi sahneye getirerek damada açtırdı. Paketlerden yular, ayva ve emzik çıktı. Damada ayvayı yediren arkadaşları, daha sonra süsledikleri eşeği salona getirdi. Şaşkına dönen damat Lütfi Gümüş’ü eşeğe ters bindiren arkadaşları, yuları da geline verdi. Arkadaşları daha sonra eşeğe ters binen damadı, düğün salonunda gezdirdi.
DAMAT: ETME BULMA DÜNYASI
Kendisinin de daha önce evlenen arkadaşlarına çeşitli şakalar yaptığını anlatan Lütfi Gümüş, "Böyle bir şaka beklemiyordum. Ben de çok eziyet yapmıştım, etme bulma dünyası" diye konuştu.