BALIKESİRLİ motosiklet tutkunu Ercan Aslan, bugün yaklaşık 200 arkadaşının huzurunda kız arkadaşı Enise Günsal'a evlenme teklifi yaptı, renkli anlar yaşandı.
Türkiye Motosiklet Platformu tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak planlanan 'Cumhuriyet Kortejleri', Balıkesir'de 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonuyla düzenlendi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 90’ıncı yılına yakışır bir etkinlik düzenlemek isteyen Balıkesirli motosikletçilerin korteji saat 12.30'da Edremit Yolu Veranda Cafe önünden başladı. Yaklaşık 200 motosikletli Balıkesir turu yaptı.
Turun sonunda 10Riders üyesi 28 yaşındaki Ercan Aslan, kendisi gibi motosiklet tutkunu kız arkadaşı aynı yaştaki Enise Günsal'a büyük bir sürpriz yaptı. Motosikletlerin arasında dizlerinin üzerine çökerek, cebindeki yüzüğü çıkaran Aslan, genç kıza "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Bu sırada 10Riders üyeleri de üzerinde 'Sıkıysa hayır de' yazılı bir pankart açarak, arkadaşlarına destek verdi. Genç kız alkışlar arasında "Evet" dedi.