CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Kayseri gezisinin üçüncü gününde rahatsızlanınca bugünkü programları iptal edildi. Grip olan ve babası Ahmet Hamdi Gül'ün evinde istirahat eden Cumhurbaşkanı Gül, karayoluyla Ankara'ya dönüyor.
İki gündür memleketi Kayseri'de bulunan ve katıldığı törenlerde soğuk algınlığı gözlenen Cumhurbaşkanı Gül, bugün saat 11.00’de Erciyes Dağı'ndaki tesislerde başlayacak 4. Hayırseverler Zirvesi ve ödül törenine katılacaktı. Ancak Cumhurbaşkanı Gül dün gece katıldığı Şeyda Nur ve Yaşar Çelik çiftinin nikahının ardından rahatsızlığı nedeniyle bitkin düştü. Grip tedavisine başlanan Cumhurbaşkanı Gül'ün bugünkü programını iptal edildi ve daha önce geçirdiği kulak rahatsızlığı nedeniyle karayoluyla Ankara'ya dönmesine karar verildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ciddi bir rahatsızlığı yok. Kendisi grip. Erciyes Dağı yüksek olduğu için kot farkından dolayı kulakları da etkilenmesin diye programı iptal edildi. Endişelenecek bir durum yok" dedi.

OE,DÖ(OE/SS)