NECMETTİN Erbakan Vakfı'nın davetlisi olarak Trabzon'a gelen ve geceyi Çaykara İlçesi'ne bağlı Uzungöl Beldesi'nde geçiren KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun gezi programı, kötü hava koşuları nedeniyle aksadı. Sultanmurat Yaylası’na giden ancak, araçtan çıkamayan Cumhurbaşkanı Eroğlu, yoğun yağışın etkili olduğu Uzungöl'ü de yine araçla gezmek zorunda kaldı.
KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün geldiği Trabzon'da bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra gece konaklamak üzere Çaykara İlçesi Uzungöl Beldesi'ne gitti.  Geceyi Uzungöl’de geçiren Eroğlu, sabah saatlerinde, Necmettin Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan ile konakladığı otelden ayrılarak çevrede gezintiye çıktı. Sultanmurat Yaylası’na giden Eroğlu, aşırı sisin etkiliği olduğu yaylada araçtan çıkmadı. Kısa süre kaldıkları yayladan dönen Eroğlu, gezmek istediği Uzungöl'de de aşırı yağış engeline takıldı. Uzungöl'ü aracla gezmek zorunda kalan KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu,  konakladığı otele döndü.
Günü otelde geçirecek olan Eroğlu, Uzungöl’ü ziyarete gelen üniversite öğrencileri ile sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdi. Geceyi Uzungöl’de geçirecek olan Eroğlu yarın Trabzon'dan Kuzey Kıbrıs'a hareket edecek.

FOTOĞRAFLI