TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi Havalimanı'ndan saat 09.30’da Ankara seferini yapacak AnadoluJet'e ait uçağın kalkışı, teknik arıza nedeniyle 2 kez ertelendi. Havalimanında uçağın kalkacağı saati bekleyen 120 yolcu duruma tepki gösterirken, uçuş 8 saat sonra gerçekleşti.
AnadoluJet'in saat 09.30’da Çorlu- Ankara seferini yapması gereken uçağı, teknik arıza nedeniyle rötar yaptı. Havalimanında Ankara’ya gitmek için bekleyen 120 yolcuya uçağın teknik arıza nedeniyle seferi yapamadığı ve 13.30’da havalanacağı anonsu yapıldı. İkinci uçuş saatine kısa bir süre kala yapılan yeniden yapılan anonsta teknik ekibin geciktiği ve uçuş saatinin daha ileri alındığı duyuruldu. Bu duruma tepki gösteren yolcularin bir bölümü biletlerini iptal ettirmek istedi. Yaşanan tartışmaların ardından uçağın kısa bir süre içerisinde havalanacağını ifade edilerek yolcular ikna edildi ardından da havalimanında bekleyenlere yemek dağıtıldı.
Teknik ekibin müdahalesinin ardından arıza giderilirken, sabah yapılması planlanan Çorlu-Ankara seferi uçağı 17.30 sıralarında havalandı.