ŞIRNAK'ta Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden 4 oyuncunun yaptığı tiyatro gösterisi ilgi gördü.
Şırnak Valisi Hasan İpek'in eşi Gülten İpek'in organizasyonuyla 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde yer alan oyuncular Gülsüm Alkan, Hamdi Karaman, Nazmi Kahraman ve Metin Keçeçi, bugün Şırnak'ta üç ayrı gösteri yaptı. Şehr-ı Nuh Otel konferans salonunda yapılan tiyatro gösterisine Şırnaklılar büyük ilgi gösterirken, salonda yer kalmayınca bazı izleyiciler oyunları yerlere oturarak ve ayakta izlemek zorunda kaldı.
Oyunun sonunda Şırnak Valisi Hasan İpek ile eşi Gülten İpek, oyunculara Nuh'un gemisinin maketi, Jirki kilimi ve Şırnak balını hediye etti. Oyuncuların Şırnak'a büyük bir heves kattıklarını belirten Vali İpek, "Şırnak sizlerle yeniden doğacak" dedi.
Çözüm süreci ile birlikte İnsanların kaynaşması ve vatandaşlık bilincinin oluşması Şırnak'ta çok iyi bir noktaya geldiğini belirten Vali İpek, "Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde Şırnak'a gelmesi ile birlikte işin doğrusu bir milat oluştu. İnsanlarımız huzur ve barış içerisinde yaşamanın mutluluğunu, Şırnak'ta olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sevgili eşimin aklına geldi, arkadaşları davet etmek" dedi.
Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından Hamdi Karaman, Şırnak'ta oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Biz de buranın çocuklarıyız, buranın aslında sanata aç olduğunu biliyorduk. Tabi ki özellikle Doğu Anadolu'da ihtiyaç var, biz de bu ihtiyacı giderebiliyorsak ne mutlu bize" dedi.
Gülsüm Alkan, Şırnak'ta büyük bir sevgiyle karşılandıklarını belirterek, "Nuh tufanının doğduğu şehirde inşallah tekrar güzellik, kardeşlik, barış hepimizi kucaklasın diyorum" diye konuştu.