Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin öncülüğünde yaptırılan 'Muazzez- Abbas Tanrıverdi Anaokulu' törenle açıldı. Şarkıcı Gülben Ergen, açılış kurdelesini çocukları Atlas, Güney ve Ares'le birlikte kesti.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin öncülüğünde hayırsever Meltem Bulut tarafından Manavgat'ta yaptırılan, Muazzez- Abbas Tanrıverdi Anaokulu, törenle açıldı. Törene, Vali Yardımcısı Turan Eren, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Keklik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa katılan çocuklar ve vatandaşlar, Gülben Ergen'e yoğun ilgi gösterdi.
23'ÜNCÜ OKUL SOMA'YA
Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya ve Bursa'da anaokulu açtıklarını belirten Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu'nun 22'ncisini, Manavgat'ta açtıklarını söyledi. Manavgat'ta açılan okulun kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Ergen, şöyle konuştu:
"Açtığımız okulların hepsi çok önemli ama bu okulun ayrı bir önemi var. İlk defa 3 çocuğumla bir okulun açılışına katılıyorum. Çocuklarım yıllardır verdiğimiz emekleri burada bugün gördü. Burada tanımadığı çocuklarla arkadaş oldular, oynadılar. Dün karne heyecanı yaşandı. Bugün açılışını yapıyoruz. Okulumuzun yapılmasında başta hayırseverimiz olmak üzere tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sevgili hayırseverimiz Meltem Bulut anne ve babası adına okul yaptırarak büyük sevap işledi. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Okulumuz her zamanki gibi annelere emanettir. Bu okulumuzdan sonra 23'üncü okulumuzu Soma'da açacağız."
OKULLAR HAYIRSEVERLERDEN
Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren ise Gülben Ergen'e, dernek yönetimine ve hayırsever Meltem Bulut'a katkılarında dolayı teşekkür etti. Son yıllarda yapılan okul sayısının hızla arttığına dikkati çeken Eren, bu okullardan yüzde 40'nın devlet, yüzde 60'nın ise hayırseverler tarafından yaptırıldığını kaydetti.
Vali Yardımcısı Eren, daha sonra Gülben Ergen'e ve hayırsever Meltem Bulut'a plaket verdi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, Gülben Ergen, çocukları Atlas, Ares ve Güney'le birlikte okulun açılışını yaptı. Okulu gezen Gülben Ergen, çocuklarla fotoğraf çektirdi, birlikte bir süre oyun oynadı.

FOTOĞRAFLI