Zafer BARIŞ/ NEVŞEHİR, () - HAVA sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanları, bir de susuzlukla karşı karşıya kaldı. Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'nde sıcaktan bunalan bir sokak köpeğinin, bir çocuğun elindeki içerisinde pet şişe suyu bulunan poşeti kapma çabası objektife takıldı.
Ürgüp'te ailesiyle birlikte tarihi ve turistik yerleri gezen bir çocuk, marketten içmek için aldığı pet şişe suyu poşete koydu. Çocuk bu sırada karşılaştığı bir sokak köpeğini sevmek istedi. Köpek de çocuğa doğru gelince olanlar oldu ve sıcaktan bunalan köpek, içinde su bulunan poşete dişlerini geçirip çocuğun elinden çekmeye başladı. Susayan köpekle suyunu vermek istemeyen çocuk arasında ilginç bir mücadele yaşandı.
KÖPEK SUYU KAPIP KAÇTI 
Çocukla köpeğin su mücadelesi, bölgede bulunan Japon turistlerin de ilgisini çekti. Mücadelenin galibi sokak köpeği olurken, turistler bu mücadeleyi bol bol fotoğrafladı. Çocuğun elinden içinde su şişesi bulunan poşeti kapan köpek ise ara sokaklarda gözden kayboldu.

FOTOĞRAFLI