ORDU’nun Perşembe İlçesi’nde 4’üncü kattan düşerek yaralanan 2 yaşındaki Aras Özbek’in peşinden atlayarak yaralanan anne Aylin Özbek, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Bende önemli bir şey yok" dedi.
Geçen perşembe günü evde oyun oynarken açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek’in sağlık durumu iyiye giderken, peşinden atlayıp yaralandıktan sonra Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan anne Aylin Özbek refakatçı olarak bebeğinin yanında bekliyor. Olayın şokunu hala atlatamayan anne Aylin Özbek olaydan sonra ilk kez konuşurken, "Bende önemli bir şey yok. Ayağımda ufak bir şey var, önemli bir şey yok" dedi.
Baba Müslüm, anne Aylin, dede Mustafa Özbek’le sürekli oyun oynamak isteyen Aras Özbek, gelen ziyaretçilerin de yakın ilgisiyle karşılanıyor. Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Niyazi Kalyoncu ise iki gün içinde taburcu etmeyi planladıklarını belirterek, "Aras bebeği ameliyat etmedik, 60 saat yoğun bakımda kaldı. Ciddi anlamda kırıklar var. Bebeğimizin sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bugün yapacağımız son kontrollerden sonra iki gün içinde taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.