FİNİKE Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Bekir Sıtkı Çobanoğlu, tek aday olarak girdiği seçimden güven tazeleyerek çıktı.

Finike'de bir düğün salonunda yapılan genel kurula Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Finike'den Şoförler Odası Başkanı Ziya Aydemir ile diğer oda başkanları ve esnaf katıldı.

Genel kurulda başkanlık divanı oluşturulmasının ardından Abdullah Sevimçok, gündem maddelerini okudu ve seçimin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ardından faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve gelir gider tablosuna ilişkin bilanço okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dülgeroğlu, mevcut oda başkanı Çobanoğlu'nun uzun süredir esnafla iç içe bir çalışma yürüttüğünü, esnafa önemli hizmetleri bulunduğunu ve gelecek dönemde de çalışmalarını azimle sürdüreceğine inandığını söyledi.

Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu da göreve geldikleri günden bu yana esnafın sıkıntılarını gidermeye gayret ettiklerini belirtti. Kendilerine teslim edilen görevi en doğru şekilde yapmayı hedeflediklerini anlatan Çobanoğlu, uzman kişiler aracılığıyla bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini, banka müdürleri ile bire bir çalışarak esnafa yönelik duyurular yaptıklarını, Esnaf Kefalet Kooperatifi ile ilgili işlemlerde her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından tek liste ile girilen seçimde Yönetim Kurulu Başkanı adayı Bekir Sıtkı Çobanoğlu yeniden başkan oldu. Genel kurulda belirlenen yeni oda yönetiminde Cihangir Kolak, Ramazan Yiğit, Süleyman Koyuncu, Mehmet Öner, Hakkı Vatansever, Adem Durdemir yönetim kurulu asil üyeleri; Halit Elçi, Yusuf Engin, Çağlar Özoğlu ise denetim kurulu asil üyeleri oldu. (FOTOĞRAFLI)