İSTANBUL, () AVCILAR CHP Belediye Başkan adayı Dr. Handan Toprak’ın, Avcılar'da  gençlerle buluştuğu toplantı gençlik şölenine dönüştü. Kemal Bozan kültür merkezinde düzenlenen toplantıda gençlere yönelik bir konuşma yapan Handan Toprak şunları söyledi.
“Bu dönem kadınların ve gençlerin daha çok söz sahibi olduğu dönem olacak. Çünkü biz iktidara gençlerimizle kadınlarımızla gidiyoruz. Avcılarımızı kuracağımız gençlik meclisimizle yöneteceğiz. Gençlerimizin o heyecanından enerjisinden, bilgisinden yararlanarak hep beraber Avcılar’a en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Bu dönem halkçı başkanların dönemi olacak. Sizler dev çınarın genç filizlerisiniz. Türkiye’mizin Avcılarımızın temel dinamitleri olan bu dönem her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu seçimlerde ülkemizin geleceğini belirleyici en önemli unsur sizler olacaksınız yasaklarla yönetilen bir zihniyetin mi yoksa özgürlük ve demokrasiye sonuna kadar inanan ve savunan düşünceye mi oy vereceksiniz?”

“ÖZGÜRLÜĞE Mİ YOKSA YASAKLARA MI OY VERECEKSİSNİZ?”
Toprak, Yaklaşık 600 gencin katıldığı toplantıda konuşması sık sık, “Avcılarlı gençler seninle” sloganı ile kesilen Dr Handan Toprak, belediye başkanı seçildiği takdirde, spordan eğitime, sanattan kültür faaliyetlerine kadar her alanda gençlerin yanında olacağını vurguladı.

“YENİ AVCILAR’I BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Gençlere vereceği desteği soyut değil somut projelerle ortaya koyacağını belirten Dr. Handan Toprak, bunu ilk göstergesi olarak da meclis üyeliği listesinin ilk sırasına 1988 doğumlu bir genci koyarak gösterdiğini belirtti. Toprak; “Mustafa Değirmenci Başkan’ın başlattığı öğrenci misafirhanesini süratle tamamlayarak, öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Yaşamın her katmanında yanınızda olacak bir başkanınız olarak, huzurlu, mutlu, güvenli bir Avcıları el ele vererek hep beraber inşa edeceğiz. “ diye konuştu.

(FOTOĞRAF)