Nermin UÇTU/MANİSA, ()- MANİSA’da CHP Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun ve partililer, seçim çalışmaları kapsamında Manisa genelevini ziyaret ettii, çalışanlardan oy istedi. Uzun, “Ayrım yapmayan bir anlayışa sahibiz. Onlarda bizim insanımız, onlara da hizmet götüreceğiz. İlk defa insan yerine konulduklarını söylediler” dedi.

Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun ve partililer Turgut Özal Mahallesi’ndeki genelevde bir saat vakit geçirerek burada çalışan kadınlardan ve personelden oy istedi. Manisa’da ilk kez bir siyasi partinin genelevdeki kadınları ziyaret edip onları önemsediğini söyleyen Uzun, genelev çıkışında açıklama yaptı. Uzun, “Seçimlere 5 gün gibi kısa bir zaman kaldı. CHP olarak kentin her yerini gezmeye devam ediyoruz. Bugün de sıra dışı bir çalışma gerçekleştirdik. Toplumun ötekileştirdiği, unuttuğu insanları CHP hatırlamaya devam ediyor. Burada çalışanlara bu bölgenin ihtiyaçlarını ve isteklerini sorduk. Onların da bir oyu olduğunu ve oylarının kıymetli olduğunu söyledik. Önemli olduklarını hatırlatarak, adaylarımızın projelerini anlattık. CHP kimsesizlerin kimsesidir. Mağdur insanların her zaman yanındadır. Kader mağdurları ile bir saatimizi geçirerek adaylarımıza oy istedik” dedi.

Manisa Genelevi’nde çalışanların bu ziyaretten çok mutlu olduklarını kaydeden Uzun, kendilerine isteklerini anlattıklarını dile getirdi. Ziyaretin, CHP’nin insan ayrımı yapmadığının göstergesi olduğunu belirten Uzun, “Fiziki şartlarının kötü olduğundan, asfaltlama çalışması yapılmadığından, sosyal tesisin olmadığından bahsettiler. Biz de belediyeyi kazandığımızda hizmet için söz verdik” diye konuştu.

NU (AÖ/SSA) (FOTOĞRAF)