ANTALYA, () - CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik parti içinden gelen eleştiriler sonrası yazılı açıklama yaparak, "Dün olduğu gibi bugün de genel başkanımızın dimdik arkasındayız" dedi.
CHP Antalya örgütü olarak, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından cumhurbaşkanı adayı açıklandığı andan itibaren çalışmalara başlandığını aktaran Devrim Kök, "Emeğini bizden esirgeyen, aksine parti disiplinine uymayan davranışlar sergileyen, kampanyanın başarısız olmasını hayal eden, çatışmanın adayına örtülü destek veren Antalya yerelde ve Türkiye genelinde genel merkezimize kurultay çığırtkanlığı yapan ve ne yazık ki, Atatürkçü, Cumhuriyetçi olduğunu iddia eden çevreler tarih önünde hesap verecektir" dedi.
Kurultay çağrısı yapanlara sert eleştiler yönelten Devrim Kök, şunları kaydetti:
"Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi ve dışındaki olası tüm eleştirileri göğüsleyerek, siyasi ikbal yerine Türkiye Cumhuriyeti'nin ikbali için, Cumhuriyet tarihinde ilk kez büyük bir uzlaşıya liderlik etmiş, risk alarak tam bir devlet adamlığı örneği sergilemiştir. Türk siyasi tarihine örnek teşkil edebilecek, toplumun her kesimini kucaklayan milli bir mutabakata liderlik ederek tarihi bir başarının altına imza atmıştır. Biz Antalya örgütü olarak genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin daha çağdaş bir ülke olacağına, daha özgürlükçü bir ülke olacağına, demokratik, laik, adalet ve hukukun hakim olduğu bir ülkeyi yeniden inşa edeceğine olan inancımızla, güvenimiz ve desteğimizle yolumuza devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de genel başkanımızın dimdik arkasındayız."

FOTOĞRAFLI