Orhan UZUN-Sinem YILDIZ/ İZMİT,(Kocaeli),() - CHP İzmit İlçe örgütünün organizasyonuyla Atatürk Kapalı Spor Salonunda 30 Mart seçimleri öncesinde birlik ve beraberlik gecesinde sahne alan Kibariye söylediği şarkılar ile geceye katılanları doyasıya eğlendirdi. CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek, "Yıllarca mahkeme görülmüş, beraat etmişim  sen hala Yuvacık Barajı'nı kullanıyorsun" dedi.
Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan birlik ve beraberlik gecesine CHP Parti Meclis Üyesi Hurşit Güneş, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP İzmit Beldiye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İlçe Başkanı Selman Yıldırım ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Gecede sahne alan ünlü şarkısı Kibariye söylediği şarkılarla geceye katılanları doyasıya eğlendirdi.
SEN HALA YUVACIK BARAJINI KULLANIYORSUN
Meydanları doldurmanın yeterli olmadığını önemli olan sandıkların doldurulması gerektiğini söyleyerek konuşmasına başlayan İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, "30 Mart tarihini hep birlikte göreceğiz. Meydanı doldurmak yetmiyor önemli olan sandığı doldurmaktır" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kasderek konuşmasına  devam eden Sirmen konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ancak üzüldüğüm bir şey var. Yıllarca mahkeme görülmüş, beraat etmişim sen hala Yuvacık Barajı'nı kullanıyorsun. Mecliste yargılanmak için dokunulmazlığı kaldırmak isteyen tek vekil ben oldum. Ancak buna AKP'liler engel oldu. İzmit'in çocuğu hiçbir zaman yargılanmadan kormadı ve şimdi de karşınızdayım."
KEŞKE KOCAELİSPOR'A SAHİP ÇIKSAYDINIZ 
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın bugün yaptığı açıklamasında "Kocaelispor'u Süper Lig'de tekrar güçlü bir takım olarak görmek istiyoruz' sözü üzerine konuşmasına devem eden Sirmen, "Kentimizin bakanı 5 yıldır Kocaelispor'un küme düşmesini konuşuyor. Kocaelispor'u bu hale getirenler şimdi Kocaelispor'u konuşuyor. Keşke takıma destek olsaydınız da sizleri baş taçı yapsaydık."
KİBARİYE COŞTURDU
Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Kibariye söylediği şarkılar ile geceye katılanları doyasıya eğlendirdi. Özellikle geceye katılan Roman vatandaşlar Kibariye'nin şarkılarıyla oynadı.

OU,SY (MB/RT) (FOTOĞRAFLI)