TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde sürücülerinin yarıştıkları öne sürülen iki otomobil, hızla yoldan çıkıp tel örgüleri aşarak park halindeki 3 otomobilin üzerine düştü. Kazada yarışan otomobillerin sürücüleri yaralanırken, araçlarda da hasar meydana geldi. 
Kaza, Çorlu Emlak Konutları yanındaki çevre yolunda saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre İbrahim Kurt yönetimindeki 39 TD 926 plakalı otomobille, Birkay Yaman'ın kullandığı 59 FT 389 plakalı otomobil yarışa girdi. Burun buruna giderlerken Yaman otomobilini sağa doğru aniden kırınca diğer sürücü de refleksle direksiyonu kırdı. Her iki araçta peşpeşe yol kenarındaki su kanalını ardından da koruma tellerini aşarak kenarda park halindeki, 59 PA 798, 59 FN 524, 34 ZH 0281 plakalı üç otomobilin üzerine düştü. Kazada sürücüler Yaman ve Kurt yaralandı. Yaralılar kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülürken, araçlarda da maddi hasar meydana geldi.
10 DAKİKA ÖNCE PARK ETTİ
Kazada 59 PA 798 plakalı büyük hasar gören Naile Çağlar, 10 dakika önce otomobilini park ederek eve gittiğini belirterek, “Büyük bir gürültü duyunca aşağıya indim. Baktığımda aracım hurda yığınına döndüğünü gördüm. Ben bu arabayı emekli maaşımla aldım onunla ödüyorum. Burada her zaman yarış yapılıyor bunun böyle olacağı belliydi ”dedi. Kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

MY(LK)(FOTOĞRAF)