– SPOR Toto Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.
Galatasaray ve Beşiktaş beraberlikleri ile Medical Park Antalyaspor mağlubiyetinin ardından Eskişehirspor ile karşılaşacak olan yeşil mavililer 3 puan istiyor.
Teknik direktör Rıza Çalımbay, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarını telafi etmek için Eskişehirspor maçının çok önemli olduğunu söyledi. Çalımbay, "Daha önce görev yaptığım Eskişehirspor ligin en önemli takımlarından biri. Eskişehirspor her zaman zor bir deplasman olmuştur. Ancak bizimde ligdeki çıkışımızı sürdürmemiz için bu maçtan iyi sonuçla ayrılmamız şart. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu maçta da düşüncemiz böyle olacak. Futbolcularımız kapasitelerinin üzerine çıkmaları halinde istediğimizi alacağımıza inancım tam. Takımda eksikler ve henüz tam kapasiteye ulaşmayan oyuncular var. Eksikliklerimizi giderdiğimiz taktirde daha iyi şeyler yapacağız" dedi.
KAPTAN CERNAT: RAHAT BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ
''Çaykur Rizespor olarak sahamızda Medical Park Antalyaspor'a mağlup olarak ilk yenilgimizi aldık. Bu yenilgiden sonra Beşiktaş maçından aldığımız puanla üzerimizdeki stresi attık. Şimdi Eskişehirspor önünde daha rahat bir futbol ortaya koyacağız. Deplasman maçlarından puan almaya alıştık. Bu alışkanlığı devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.
KADRODA 3 EKSİK
Çaykur Rizespor’da Hakan, Eren ve Depetris’in sakatlıkları bulunuyor. Cezalı oyuncusu yok. MK(TM/AÖ)