MUŞ'ta çatılarda biriken kar kütlelerinin üzerine düştüğü 6 otomobil hasar gördü. Vali Yardımcısı Fatih Demir'in makam aracının ön camı da çatıdan düşen kar kütleleri nedeniyle kırıldı.
Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte öğlen saatlerinde Saray Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın çatısında biriken kar kütlesi büyük bir gürültüyle park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü. Devlet hastanesinin çatısından düşen kar kütleleri de otoparktaki 4 otomobilde hasara neden oldu. Hasar gören otomobillerden birinin sahibi olan Dr. Beytullah Çakal, "Hasta muayene ediyordum. Büyük bir gürültü koptu. Sesin geldiği yere baktığımızda park halindeki otomobillerimizin üzerine kar kütlesinin düştüğünü gördük. Dört otomobilde büyük hasar var. Tek sevincimiz can kaybanın olmayışı" diye konuştu.
MAKAM ARACININ ÖN CAMI PATLADI
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ndeki toplantıya katılan Muş Vali Yardımcısı Fatih Demir'in makam aracının üzerine de İstasyon Caddesi'nden geçtiği sırada 4 katlı binanın çatısından kopan kar kütlesi düştü. Vali Yardımcısı Demir'in koruma polisinin de bulunduğu aracın ön camı kırılırken, olayda yaralanan olmadı. Vali Yardımcısı Demir, "Korktuk. Çok şükür bir sıkıntı yok" dedi.