BEŞİKTAŞ'ın taraftar grubu Çarşı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van'daki okullara yardımlarını sürdürüyor. Van'daki depremden sonra hala konteynerde eğitim veren Mehmet Akif Ersol Lisesi için Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Kadriye Kök'ün internet üzerinden yaptığı çağrıyla harekete geçen Beşiktaşlı taraftarlar, topladıkları bir TIR dolusu yardımı Van'a ulaştırdı.
23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde Van'da meydana gelen depremlerden sonra başlattığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında depremzedeleri yalnız bırakmayan Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, yeni bir yardım kampanyasında topladığı melzemeleri Van'a ulaştırdı. Depremden sonra hala konteynerlerde eğitim veren Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kadriye Kök, internet üzerinden ulaştığı Siyah Beyaz Yayın Evi'nin Genel Yayın Yönetmeni ve Çarşı Grubu üyesi Murat Kaplan'dan yardım istedi. Yardım çağrısı üzerine başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerde kampanya başlatan Kaplan, kitap, kırtasiye ve giyim malzemesi topladı. Dün Van'a ulaşan bir TIR dolusu yardım malzemesini Çarşı grubu üyeleri kendi elleriyle okullara dağıttı.
Mehmet Akif Ersoy Lisesi için hazırlanan yardım kolileri de öğretmen Kadriye Kök'e teslim edildi. İnternet üzerinden yaptığı çağrının yanıt bulmasından çok memnun olduğunu belirten öğretmen Kök, "Okulumuzun durumu ve ihtiyaçlarıyla ilgili bir mail yazdım. Bu mailim de dikkate alındı. Çarşı grubu birçok ilde bizim için kampanya başlattı. Şimdi bu yardımları almaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.