Polis Memuru İntihar Etti

Çankırı’da Üzücü Olay

Çankırı Merkezde görev yaptığı öğrenilen bir polis memurunun 21.06.2021 Pazartesi günü sabah 08:30 saatlerinde intihar ederek yaşamına son verdiği bilgileri şehirde tüm moralleri alt üst etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Çankırı Buğdaypazarı Mahallesi Çınar sitesi bölgesinde yaşandı. Olayla ilgili inceleme başlatan emniyet güçleri polis memurunun intihar etmiş olabileceğini bildirdi.

Olayın duyulması ile birlikte olay yerine 112 Acil Ambulans Sağlık Çalışanları ile çok sayıda Güvenlik Güçlerimiz intikal etti. Sağlık çalışanlarımız polis memurunun hayatını kaybettiğini belirlediler.

Detaylar Geliyor.

İşte Detaylar:

21.06.2021 Pazartesi günü sabah 08:30 saatlerinde Çankırı merkezde meydana gelen intihar olayının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü yaşanan üzücü olayla ilgili bir açıklamada bulunmasa da Çankırı Merkez İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 'Trafik Şube Müdürlüğü' bünyesinde çalışan Adana nüfusuna kayıtlı 1986 doğumlu polis memuru Z…’nın eşi ile yaşadığı sorunlar, psikolojik sorunlar, babasının rahatsızlığı nedeniyle bunalımda olduğu bilgileri kısa bir şekilde duyuldu.

Bunalımdan çıkamayan polis memuru Z…, beylik silahını kalbine ateşleyerek yaşamına son verdiği öğrenildi.