Burak GEZEN/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de İl Kültür Müdür Vekili olarak göreve getirilen Mahmut Akkuş, makam koltuğuna oturduktan 2 gün sonra yerine asaleten atanan Kemal Dokuz'a görevi teslim etti.
Çanakkale'de yılan hikayesine dönen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ataması bugün düzenlenen devir teslim töreniyle sona erdi. Şinasi Haznedar'dan boşalan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Eceabat eski Belediye Başkanı AK Partili Kemal Dokuz'un atanacağı kamuoyunda konuşulurken, 23 Temmuz Çarşamba günü Vali Ahmet Çınar'ın oluruyla göreve vekaleten, Çanakkale eski Valisi Güngör Azim Tuna döneminde özel kalem müdürlüğü yapan Mahmut Akkuş getirildi. Ancak Cuma günü Resmi Gazete'de Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine 30 Mart'teki Mahalli İdareler Seçimlerini kaybeden Eceabat'ın eski Belediye Başkanı AK Partili Kemal Dokuz'un asaleten atandığı yer aldı.
Bugün müdürlükte görev devir teslim töreni yapılırken; Mahmut Akkuş ise Valilik oluruyla 2015 Koordinasyon Merkezi'ne genel sekreter olarak atandı.

FOTOĞRAFLI