İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın son kararnamesiyle merkeze alınan Çanakkale İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu’nun yerine atanan Yılmaz Özden göreve başladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yımaz Özden dün kente geldi. Merkeze alınan eski Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından emniyet müdürlüğü önünde karşılanan Özden, görevi devraldı. Makamına oturan Yılmaz Özden, bugün saat 09.00’da telsizden personeline şöyle seslendi:
"Güzel şehir, şehitler diyarı Çanakkalemiz’de göreve başlamış bulunmaktayım. Halkımızın can ve mal emniyeti, huzur ve güvenliği için, gece gündüz, yağmur çamur demeden fedakarca çalışan, gerektiğinde canını bile ortaya koyan siz değerli meslektaşlarımla bu güzel şehirde, dün olduğu gibi hep birlikte üstün başarılar ortaya koyacağımızdan kuşkum yoktur. Bu onurlu ve kutsal görevlerimizde, bu kutsal topraklarda yatan aziz şehitlerimize layık olarak görev yapmak arzusu ve dileğiyle, bütün arkadaşlarıma görevlerinde üstün başarılar diliyorum."