ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi okullara başlattığı kahvaltılık gıda ve sütlerin daha sağlıklı koşullarda korunabilmesi için okullara buzdolabı hediye ediyor.

Okul öncesi eğitimde çocukların gelişimine yardımcı olan ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı koyan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi bölgelerde başlattığı süt ve kahvaltılık yardımına devam ederken, şimdi de okullara buzdolabı hediye ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü bünyesinde dağıtımı gerçekleştirilen buzdolapları ile süt ve kahvaltılıkların daha sağlıklı koşullarda saklanmasına yardımcı olunması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkililerince okul yöneticilerine teslim edilen buzdolapları, görevli personel tarafından anasınıflarına kadar çıkartılıyor. Burada kullanıma hazır hale getirilen buzdolapları okul idarecilerine teslim tutanağıyla teslim ediliyor. Yetkililer ilk etapta ihtiyaç olduğu tespit edilen 100 okula buzdolaplarının ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. (FOTOĞRAFLI)