BURSA’nın Osmangazi İlçesi'nde bir  apartmanın 5’nci katındaki dairede yalnız yaşayan 82 yaşındaki İsmet Aytekin'in evinden, 4’ncü kez bir kamyon çöp çıkarıldı. İsmet Aytekin, evinin temizlenmesine tepki gösterdi.
Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi Darmstad Caddesi’nde bulunan İpek Apartmanı'nın 5’inci katında kendisine ait dairede tek başına yaşayan ve daha önce 3 kez çöplerle doldurduğu evi belediye ekiplerince temizlenen İsmet Aytekin’in komşuları, evden kötü kokular gelince yine şikayet etti. Temmuz ayında temizlenen ve evinden 2 kamyon çöp çıkan Aytekin'in evine yine gelen zabıta ekipleri 3 odalı evin çöple dolu olduğunu gördü. Zabıta ve temizlik elemanları, ağır koku nedeniyle güçlükle çalıştıkları evden çöp torbalarına doldurdukları çöpleri kamyona yükledi. Eski ev eşyası, giysi, plastik torba, şişeler ve yiyecek artıkları 2 saat süren çalışma ile temizlenerek, ev dezenfekte edildi. Emekli olduğunu söyleyen İsmen Aytekin, çöplerinin alınmasına zaman zaman kızarak görevlilere tepki gösterdi.
'PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR'
Osmangazi Belediyesi Zabıta Memuru Emre Börü, eve bu yıl ikinci kez geldiklerini belirterek şöyle dedi:
"Geçen yıl da 2 kez bu evden çöp boşalttık. Bu kez yine bir kamyon çöp çıktı. Evin her odasını poşet, plastik, teneke, çöpten toplanan elbiseler, kullanılmış ev eşyalarıyla doldurmuş. Psikolojik sorunları olduğu için çöp topluyor. Komşuların şikayeti üzerine savcılıktan gerekli izinleri alarak girdik. Evi temizleyip ilaçladık."