BURSA Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, yerel basını her çalıştığı yerde önemsediğini belirterek "Bursa basınının gücünü daha göreve başlamadan öğrendim"dedi.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sabri Durmuşlar'a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'a yeni görevinde başarılar dileyen Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Bursa basınına ilişkin bilgi verdi. Kolaylı, "Bursa Gazeteciler Cemiyeti olarak sürekli valilerimiz, belediye başkanlarımız, emniyet müdürlerimiz ve bütün yerel yöneticilerimizle çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Tabi ki bazen basın ile yöneticilerin ters düştüğü zamanlar oluyor. Böyle bir durumda uzlaşmayı sağlamak için BGC (Bursa Gazeteciler Cemiyeti) olarak çaba sarf ediyoruz. Önümüzdeki dönemde polisimizle uyumlu çalışmalarımızın devam edeceğini düşünüyorum" dedi.
Bursa'daki hizmet süresi içerisinde, basınla polisin belli bir düzen içerisinde çalışacağına inandığını söyleyen Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, yerel basını her çalıştığı yerde önemsediğini belirterek "Bursa basınının gücünü, daha göreve başlamadan öğrendim. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için yetkilerimiz çerçevesinde Bursa'da tüm gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.
Ziyarette Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı'nın yanı sıra Başkan yardımcıları Erdal Çolak ve Fuat Kars, Genel Sayman İhsan Bölük, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Işıkkent, Mehmet Ali Ekmekçi, Hülya Saatçi, Uğur Uslubaş, Necat Kırbulut, Ruhi Berber ile Genel Sekreter Sinan Tunç yer aldı.