iGaranti ana sponsorluğunda 5 Aralık Perşembe günü gerçekleşen Bumerang Ödülleri’nin öncesinde, birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı “İyi İçerik Atölyesi” Hilton Convention Center’da düzenlendi.
Konuşmacılar arasında, Onur Kabadayı, Björn Sievers, Bülent Mumay, Emre İskeçeli, Emre Oral, Ayşe Arman, Deniz Berdan, Ömür Özdemir, Juliane Grunwaldt, Ceyhun Yılmaz ve Deniz Güven’in de yer aldığı bu konferansta katılımcılar, kaliteli içerik üretmenin incelikleri, sosyal medyada daha geniş kitlelere ulaşmanın sırları, yeni platformlar ve blog ekosistemi hakkında önemli bilgileri paylaştılar.
İyi İçerik Atölyesi, ”Boomads Genel Müdürü Onur Kabadayı’nın açılış konuşması ile başladı. 2013 yılının içerikle pazarlama yılı olduğunu düşünen Kabadayı, markaların içerikle pazarlamasında sosyal medya ve e-maillin hemen ardından blogların yer aldığını belirtti.
Almanya Blog Ekosistemi ve Bild Digital &Boomads İşbirliği oturumunda ise Stylebook Ürün Müdürü Juliane Grunwaldt, birkaç yıl önce facebook sayfam olmalı diyenlerin artık bir blogum olsun dediklerini ve önümüzdeki yıllarda bloggerların daha da profesyonelleşeceğini anlattı. Günün en çok ilgi çeken ve merakla dinlenen oturumlarından biri olan Vatandaş Gazeteciliği ve Yeni Medya Düzenine Bakış panelinde ise Hürriyet Gazetesi Web Koordinatörü Bülent Mumay, Hürriyet Tablet ve Mobil Koordinatörü Emre İskeçeli ve Hürriyet Yayın Koordinatörü Emre Oral, sosyal medya ve bloggerların haberleri ve bilgi akışını nasıl etkilediklerini yayıncı gözüyle tartıştılar.
TÜRKİYE’NİN EN İYİ BLOGLARI ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
iGaranti ana sponsorluğunda 5 Aralık Perşembe gecesi Babylon’da düzenlenen ödül töreni ile Bumerang Ödülleri sahiplerini buldu.
3’üncü Bumerang Ödülleri’nin kazanan isimleri :
En Tarz Blog kategorisinin birincisi http://www.kafkaokur.com ödülünü Hürriyet Sosyal Medya Editörü Şermin Terzi’den aldı.
En Çalışkan Blog kategorisinde kategori birincisi www.bencetatil.com ödülünü Hürriyet Web Koordinatörü Bülent Mumay’dan aldı.
En Bilge Forum kategorisinde kategori birincisi www.maxigame.org/forum ödülünü Hürriyet Reklam Direktörü Gönül Birkiye ‘den aldı
En İyi Yerel Site kategorisinde kategori birincisi www.29saat.com ödülünü Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan’dan aldı.
iGaranti En Sosyal Blog kategorisinde birincisi www.aristolog.com ödülünü Garanti Direkt Bankacılık Yöneticisi Işık İlhan’dan aldı
En Uzman Blog kategorisinde kategori birincisi www.sirtcantalilar.com ödülünü Hürriyet Dijital Pazarlama Çözümleri Koordinatörü Haymi Behar’dan aldı.
Jüri Özel Ödülü kategorisinde http://www.dijitalcanavar.com ödülünü Hürriyet İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dalman’dan aldı.