BUCASPOR taraftarları 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları nedeniyle seyircisiz oynama cezası verilmesini, yarın Futbol Federasyonu İzmir Bölge Müdürlüğü’nün önüne siyah çelenk bırakarak protesto edecek.
Bucaspor taraftarları, geçen hafta oynanan Adana Demirspor maçında aynı sezon içinde dördüncü kez tekrarlanan 'kötü ve çirkin tezahürat' nedeniyle seyircisiz oynama cezası verilmesini protesto etme kararı aldı. Sarı lacivertliler yarın saat 13.00’de Bayraklı Manavkuyu’daki Futbol Federasyonu İzmir Bölge Müdürlüğü’nün önüne siyah çelenk bırakacak. Taraftarlar çelengi bıraktıktan sonra yol üzerine yatarak, Türkiye Futbol Federasyonu’nu protesto edecek.
Pazartesi günü de kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında stada ay- yıldızlı bayraklar asılacak. Maraton tribüne daha önce Karşıyaka derbisinde açılan dev pankart yer alacak. Sarı- Lacivertli taraftarlar kulübe kesilen para cezalarını ödemeye de çalışıyor.
SLOGAN CEZASI
Bucaspor’da Taraftardan Sorumlu Yönetici Evren Özyiğit, taraftarların, 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları nedeniyle seyircisiz oynama cezası aldıklarını söyledi. Özyiğit, "Hak etmediğimiz cezalara tepkisiz kalmayacağız" dedi. MK(YC/ESM)