CHP Bolu İl Başkanlığı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen fener alayına katılan yaklaşık 10 bin kişi ellerinde bayraklarla 10'uncu Yıl Marşı'nı söyleyerek yürüdü.

CHP Bolu İl Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması için fener alayı düzenlendi. Hükümet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi ellerinde bayraklarla İzzet Baysal Caddesi'nde yürüdü. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililer kol kola girerek kortejin önünde yürüdüler. Babalarının omuzlarında bulunan çocuklar ellerinde bayrakları sallarken binlerce kişi, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı. Yürüyüş Bankalar Meydanı'nda son buldu.

Kamyonun üzerine çıkarak kalabalığa seslenen Tanju Özcan, yürüyüş yapmalarının birilerini rahatsız ettiğini belirterek, "Yürüyüş yapmamamız için her engeli önümüze koydular. Cadde de önümüze kamyonlar koydular. Bunları yasaklanan Andımız'ı okuyarak daha da rahatsız edelim" dedi.

CHP'li Özcan'ın daha sonra okuduğu 'And'ımızı, alanı dolduran binlerce kişi tekrarladı. Yürüyüşe katılan grup daha sonra müzik eşliğinde çiftetelli oynadı.