Ezgi ÇAPA - İdris TİFTİKÇİ/ İSTANBUL, () "1 Mayıs önlemleri" kapsamında Taksim'e çıkan yolların kapatılması üzerine, Boğaziçi Köprüsü'nde yoğun trafik yaşandı. Anadolu Yakası'na geçiş normal akışında seyrederken Avrupa Yakası'na geçiş durma noktasına geldi.
Polis ekipleri, Beşiktaş, Ortaköy ve Karaköy girişinde yolları kesti. Yolda kalan vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Beşiktaş ve Taksim bölgesine ulaşmak isteyen vatandaşlar, toplu taşıma araçlarından inerek köprü bağlantı yollarında yürümeye başladı. Aracıyla yola çıkıp köprüde mahsur kalan bir vatandaşın tepkisi, "Okmeydanı, Perpa'ya geçiyorum. Rezilliğin daniskası diyorum, başka da bir şey demiyorum. İki taraf çekişiyor. Ceremesini halk çekiyor. Böyle bir saçmalık yok" şeklinde oldu.

İşe giderken köprüde kalan bir sürücü de, "Bu rezillik ne böyle ya? Tam rezillik, utansınlar. İşe gidiyorum" diye konuştu. Çareyi köprü bağlantı yolunda yürümekte bulan bir vatandaş ise "Gidebildiğimiz yere kadar, ulaşabildiğimiz yere kadar işçi ve emekçi olarak her zaman yolumuza devam edeceğiz" dedi.

EC (MK) (FOTOĞRAF)