Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ilçede düzenlenecek iki deniz turnuvası iptal edildi.
Kuvvetli rüzgar ilçedeki hayatı olumsuz etkiledi. Yıkılan iskele parçaları ile denize uçan şezlong, yastık ve minderler sabah dalgalarla birlikte sahile vurdu. Günlük yaşamın ve deniz trafiğinin olumsuz etkilendiği ilçede, Türkiye Yelken Federasyonu Bodrum Kaymakamlık Kupası ile Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü Kış Trofesi 6. ayak ikinci gün yarışları iptal edildi. Balıkçılar denize açılamazken turistler de günlük tura çıkamadı. Öğle saatleri ile birlikte rüzgar da etkisini yitirmeye başladı. Gezintiye çıkan turistler yüksekliği azalan dalgaları izleyip fotoğraf çekti. Parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu Bodrum'da, rüzgarın akşam saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.
Meteoroloji yetkilileri, yarın sağanak yağmur beklendiğini, salı günü hava parçalı bulutlu ve 24 derece olacağını belirtti.

OU(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)