Osman URAS / BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, MFÖ'nün üyesi Fuat Güner ile klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, aynı sahnede buluştu. İkilinin performansı beğeni topladı, alkış aldı.
Bodrum Mandalina Bar'da Fuat Güner ile Hüsnü Şenlendirici, sahne aldı. Konser öncesi ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şenlendirici ile çok iyi anlaştıklarını ve yaptıkları müzikten haz aldıklarını söyleyen Fuat Güner, "Birlikte yurt dışında da Boston, Chicago ve New York'ta güzel konserler verdik. Dünya çapında bir klarnet ustasıyla müzik yapmanın zevkini yaşıyorum. Üstüne tanımam" dedi. Yaklaşık 3 sene önce Güner'e bir radyo programında konuk olduğunu belirten Şenlendirici, "Programda biraz müzik yaptık, sohbet ettik. Fuat ağabey 'Niye birlikte bir şey yapmıyoruz' dedi. Ben de 'yapalım' dedim. O gün bu gündür birlikte çalışmalarımız oluyor. Türkiye'de çalmadan Amerika turu yaptık" dedi. Bodrum'da sahne almalarına rağmen iki sanatçıda tatil yapmaya zamanlarının olmadığını söyledi.
Ardından sahne alan ikilinin performansı beğeni topladı. MFÖ'nün seslendirdiği 1985 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden "Diday Diday Day" adlı şarkıyı da seslendiren ikili, birbirinden güzel parçaları ile hayranlarını coşturdu. Şarkılara eşlik eden hayranları ikilinin sahne performansını ayakta alkışladı.

(FOTOĞRAFLI)