MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, aşırı sıcak nedeniyle yerli ve yabancı turistler plajlar ile su parklarına hücum etti. Serinlemek isteyen tatilciler sudan çıkmak bilmedi.
İlçede 34 dereceyi bulan sıcak havada bunalan yerli ve yabancı turistler, plaj ve su parklarını doldurdu. Kalabalık nedeniyle adım atacak yer kalmadı. Su parkını tercih eden tatilciler özel olarak serinletilmiş suların keyfini sürdü. Kaydıraklardan kayan tatilciler, eğlencenin tadını çıkardı.
İlçede 3 hafta önce açılan Pirates Of The Cactus Aquapark'ın işletmecisi Ece Gürçay, su parkına olan ilginin memnun edici olduğunu ifade etti. 3 hafta içinde yaklaşık 10 bin kişinin su parkına eğlenmek için geldiğini belirten Gürçay, şöyle dedi:
"Türkiye'de her şey dahil ve butik turizm sisteminde açtığımız ikinci su parkına ilgi büyük oldu. Turizme hem yeni ve farklı bir konsept getirdik. Turizmde hizmet ve müşteri memnuniyeti çıtasını yükselterek hizmet verme hedefini güdüyoruz. Şu ana kadar yaptığımız müşteri memnuniyeti anketlerindeki oranın yüzde 97 olması bizleri çok mutlu etti."

FOTOĞRAFLI