Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), ()- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bir otelde restoran şefi olarak çalışan 27 yaşındaki Selim Selçuk, dört yıldır tanıştığı İngiliz 30 yaşındaki Sherri Judd ile çifte nikahla hayatını birleştirdi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Sherri Judd, dört yıl önce tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kaldığı otelde çalışan Selim Selçuk ile tanışıp, arkadaş oldu. Çiftin bu arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Çift, dört yıldır devam eden birlikteliklerini Bodrum'da nikah masasına taşıdı. Bitez Mahallesi'ndeki Manuela Otel'de, ailelerinin katıldığı törenle genç çift için çifte nikah kıyıldı. Şahitliklerini yakın arkadaşlarının yaptığı çiftin ilk olarak Bodrum Belediyesi'nden gelen nikah memuru ardından da Fethiye'den gelen Papaz David Groom nikahlarını kıydı.

Damat Selim Selçuk, "İkimizde Bodrum'u çok seviyoruz. Bu nedenle burada yaşayacağız. Göltürtürkbükü'ndeki bir otelde restoran şefi olarak çalışıyorum. Eşimde Londra'dan ayrılana kadar hemşirelik yapıyordu. Bodrum'da eşimin çalışabilmesi için gerekli yasal işlemleri başlatacağız" dedi.

FOTOĞRAF